Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά

Εκτύπωση συνταγής

Print Friendly and PDF

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πάστα φιστικιού Αιγίνης

Συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
Υλικά:
225 γρμ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο αποφλοιωμένο
125 γρμ. ηλιέλαιο
125 γρμ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί, πολύ καλά. Διατηρούμε το μείγμα κλεισμένο αεροστεγώς και κατά προτίμηση στο ψυγείο. Διατηρείται έως και 4 μήνες.

Print this page

Print Friendly and PDF